Over ons

Kom meer over ons te weten.

Over A Kwadraat Bouw

Mijn naam is André Achterstraat en ik ben eigenaar van Bouwbedrijf “A Kwadraat Bouw”, het bedrijf dat ik eind 2018 heb opgericht. Naast mijn bouwopleiding en het behalen van het Aannemersdiploma B&U via het KOB heb ik de afgelopen 25 jaar bij verschillende bouwbedrijven in de regio gewerkt. ‘Ik heb in die tijd enorm veel geleerd. Werkte zowel in de uitvoering zelf als op kantoor, waar ik me als uitvoerder onder andere bezig hield met zowel calculatie als werkvoorbereiding’.

 

Toch kriebelde het. Ik wilde op eigen benen staan: ‘Ik nam daarom het besluit om voor mezelf te beginnen. Begin november 2018 kwam die droom uit’.

Werkzaamheden

Ik ben in staat allerhande werkzaamheden voor u uit te voeren, van klein onderhoud tot de iets grotere verbouwingen en uitbouwen, de kracht van A Kwadraat Bouw  ligt met name in “de natte hoek”, dat wil zeggen: metselwerk, stucwerk en tegelwerk, maar ook timmerwerk gaan wij niet uit de weg!

 

A Kwadraat bouw is met name sterk in niet al te grote, overzichtelijke projecten en klussen: badkamers, toiletten, een uitbouw, de bouw van een tuinmuur, tegelwerk, stucwerk, decoratieve afwerking. Het aanbrengen van betonstuc is een van mijn andere specialiteiten. ‘Dat doe ik zowel voor collega-bedrijven als voor particulieren’.

Werkwijze

‘Bij een opdracht verzorg ik het hele plaatje van a tot z. Ik ben altijd uw aanspreekpunt en ben het meest van de tijd zelf op het werk aanwezig.

 

Ik houd ervan als de bouwplaats overzichtelijk, geordend en opgeruimd is, dit werkt fijner en u kunt uw visite in het weekend met een gerust hart rondleiden zonder over de rommel te struikelen.

 

Uiteraard is mijn heldere offerte vrijblijvend.

Neem vrijblijvend contact met ons op